Voel je zelfverzekerd op je werk

Merk je ook bij jezelf...

  • Dat werken je maar matige voldoening geeft?
  • Dat je vaker ontevreden bent, dan bij je karakter past?
  • Dat de vraag 'is dit het nou?' vaker door je hoofd spookt dan je lief is?

Wens je voor jezelf...

  • Dat je fluitend en met energie naar je werk gaat?
  • Dat je enthousiast met je dierbaren deelt wat je meemaakt op je werk?
  • Dat je niet droomt over zelfverzekerd zijn, maar voelt hoe dat voor jou is?

Dan is het een goed moment om te werken aan je professionele groei en mij in te schakelen. Samen kijken we naar jouw specifieke situatie en het doel dat jij wil bereiken. Aan het einde van het traject ben jíj weer de regisseur van je werk!

JA, dat wil ik

KLINKT GOED, ik lees nog even door..

yellowtekst

Een andere maandagmorgen...

De maandagmorgen levert je tegenstrijdige gevoelens op.
Een nieuwe week met nieuwe kansen.
En een knagend stemmetje in je hoofd, dat het waarschijnlijk weer net zo gaat lopen als de vorige week waar je ook niet tevreden over was.
Maar hé, je bent geen piepert, kent jezelf als een positief ingesteld mens, dus met goede moed ga je aan de slag.

 

Terwijl je actief aan de slag gaat, blijft het stemmetje in je achterhoofd tegen je praten.
Is dit het nou? Je draagt heus wel bij, maar hoeveel maakt dat nou eigenlijk uit? Stel dat ik  een baan had, waar alles veel meer vanzelf ging?
Je blik schuift van je computerscherm naar buiten, maar voor je de kans krijgt om te gaan dagdromen, komt je favoriete collega binnen en wisselen jullie enthousiast de weekendverhalen uit. Net iets te lang.. waardoor je daarna moet gaan rennen om je afspraken te halen en het gevoel van onrust en druk je alweer te pakken heeft. Domineert je lastige collega ook nog eens compleet het eerste werkoverleg waar je aan deelneemt en na afloop zit je mismoedig naar je mailbox te staren. Hoe is die ineens weer zo snel volgestroomd?
Gewoon negeren, je hebt nu projectoverleg over dat leuke project en ja hoor, daar krijg je de smaak weer te pakken, al zit je achteraf in jezelf te pruttelen, waarom jij dat briljante idee niet hebt ingebracht wat al weken door je hoofd speelt en een collega nu met een mindere variant de blits maakt bij de projectleider.

 

Herken je deze greep uit een werkdag? Je werkt met de beste bedoelingen en er gebeurt ook heus wel wat, maar de onderstroom voelt niet bevredigend. De basis tevredenheid ontbreekt, er is te veel wat niet lukt zoals jij dat wilt. En ondanks dat er van alles valt te zeggen over de organisatie waar je voor werkt, weet je dat er bij jou dingen anders kunnen, je weet alleen niet zo goed wat..

 

Hoe zou het je lijken als de maandagochtend anders begint. Niet met een onderstroom van onzekerheid of onvrede, maar vanuit de stevigheid dat jij deze week het verschil gaat maken in een aantal zaken. Je kijkt er naar uit stappen te zetten in het project, glimlacht om de uitdaging die lastige collega een beetje op z’n plek te houden en hebt zin om de ideetjes die door je hoofd spelen in de praktijk te gaan uitproberen. Je weet wat je waard bent, waar je verschil maakt en de vrolijke twinkeling van binnen om dat te laten zien, voelt net zo blij als het vogeltje wat je hoort zingen op weg naar je werk.

 

Lijkt dit de ver van je bed show?
Gun jezelf groei!
Wat jij nodig hebt, om de patronen waaruit je nu werkt om te zetten in nieuwe aanpak waar je blij van wordt, ligt veel dichterbij dan je denkt!
Het is in jou aanwezig.
Je hebt werk te doen om het helder te krijgen, waar jou kracht en toegevoegde waarde ligt.
Hoe jij het verschil kan maken wat je wilt maken. En hoe je dat toepast in de praktijk.

 

Ik ga graag met je aan de slag om dat werk te verrichten.
Werk wat bestaat uit, stilstaan bij of ontdekken waar jouw kracht ligt en deze uitvergroten. Duidelijk krijgen wat jij als jouw toegevoegde waarde in je werk en breder in je hele leven ziet en vervolgens dit toepassen in de praktijk.

 

Hoe dan?
Door jouw dagelijkse praktijk een rol te laten spelen in onze coaching. Laat me maar zien en voelen hoe het met je gaat en hoe het verloopt.
Ik verbind je met dat wat er voor jou toe doet en vanuit dat gevoel probeer je alternatieven uit, die je toe gaat passen in de praktijk.
Daar word je blij van, of niet, en zo ontdek je, wat jouw nieuwe handelingsrepetoire gaat worden.
En doordat jij andere dingen gaat doen, gebeuren er andere dingen, verandert jouw impact en verandert jouw omgeving mee.
En voor je ’t weet zijn de maandagochtend stemmetjes verdwenen en ervaar je dat je echt anders werkt. En dat werkt aanstekelijk..

 

Wat klanten zeggen...

"Hilde heeft mij enorm geholpen om in mijn werk (en trouwens ook daarbuiten) veel dichter bij mezelf te blijven."

"Ik heb meer plezier en energie in mijn werk en werk efficiënter.
En bovenal weet ik beter wat ik moet doen als het even niet lekker loopt."

"Ik heb niet alleen opnieuw plezier gekregen in mijn werk, maar ontdekte ook meer groeipotentie in mezelf. Niet in de inhoud, maar in 'hoe' ik de dingen doe."

"Hilde heeft veel verschillende werkvormen in petto en voelt goed aan wanneer wat nodig is."