Wat je te leren hebt in het leven bevat je grootste groeipotentie en kracht

Wie ben ik?

Als je hier begint te lezen wil je graag iets meer over mij weten.
Wie ben ik? En waarom zou je met mij willen werken?
De beste manier om daar achter te komen is door met me in gesprek te gaan. Ik ben graag oprecht nieuwsgierig en breng energie, houd van tempo en wisselwerking in contact.
Mensen die me goed kennen en met me gewerkt hebben omschrijven me als veerkrachtig, zacht, humoristisch, sprankelend, intuïtief, solide en gegrond.

Ik houd van schrijven. Wat ik aan papier toevertouw heeft altijd te maken met hoe ik in het leven sta en wat me raakt.
Dus als je nog geen direct contact wilt en me toch beter wil leren kennen, nodig ik je uit om te volgen wat ik post bij Inspiratie.

20180314_BFoto_Hilde Bokkers__F0A0247-bewerkt
Beeldmerk Hilde Coaching

Contactmaker

Wat er voor mij echt toe doet in het leven is me in mijn hart laten kijken
en in oprechte verbinding met een ander staan.
Dat ik dat met volle overtuiging voel en mag toepassen in mijn werk,
was 20 jaar geleden ondenkbaar. Ik was overschreeuwerig in contacten, keek weg, was nooit helemaal aanwezig. Destijds durfde ik een ander niet in de ogen te kijken en te laten zien en horen wie ik was en wat me bezig hield.
Het belemmerde me in mijn ontwikkeling en ik zocht begeleiding, maar begreep de noodzaak om daarin te groeien maar deels. Tot ik een keer de feedback kreeg; ‘misschien kan Hilde niet écht contact maken, is dit het maximale wat ze te geven heeft’. Die opmerking heeft iets wezenlijks in mij getrickerd en bij mij de motivatie “ik wil en ga en zal dit leren” aangezet.
Een cruciaal moment in mijn groeiproces van contact maken met mezelf en met een ander. Dat hele lange en doorlopende proces, waar ik in kan blijven groeien tot mijn leven voorbij is, heeft me een sterke overtuiging gebracht;
Wat je te leren hebt in het leven, bevat je grootste groeipotentie en kracht.
Het stelt je voor steeds grotere, rijkere en mooiere leermomenten en
onvermogen kan uitgroeien naar meesterschap.
Voor mij is dat gegroeid van ongemak voelen als mensen contact met mij willen maken, naar me ongemakkelijk voelen als er geen contact is.
Ik ben een contactmaker geworden, die verdieping brengt,
waardoor je intenser gaat leven.

Wat wil ik bereiken?

Het maken en ervaren van contact is steeds belangrijker geworden in mijn leven en werk.

Wat ik graag wil is bijdragen in het elkaar voeden met zien en gezien worden, raken en geraakt worden, aanraken en aangeraakt worden,
verrijken en verrijkt worden. In vreugde en voldoening, in lolletjes en luchtigheid, in groeien en leren, in pijn en verdriet en in de waanzinnige mix
van dit alles, die dagelijks in allerlei gedaantes in ons bewegen en van waaruit we doen.
Doe je mee?