hoofdhart

Heb jij ook je hart in je hoofd gestopt?

Ben weer bezig met het nadenken over mijn ideale klant.
Met iedereen is ideaal kom je er zakelijk gezien niet, wordt mij steeds verteld.
Mijn ideale klanten zijn mensen die volop in het leven staan, is altijd mijn reactie.
En daar zal iedereen die dit leest zich in herkennen. Want jij staat volop in jouw leven, met alles wat daar bij komt kijken. Wanneer is het dan voor jou interessant om mijn klant te worden?

Heel simpel, als je op een thema in je leven droomt over anders, of struggelt met hoe het is, of zoekt naar oplossingen. Je herkent jezelf in iemand die van alles wilt. Je kunt veel, levert jouw bijdrage aan familie, werk, vrienden, maatschappij en andere voor jou relevante thema’s.
Soms is dat overweldigend veel. Om daar mee om te gaan heb je toevlucht genomen tot leven vanuit je hoofd om alles mogelijk te maken. Je hebt je hart in je hoofd gestopt. Het denken stopt immers nooit en zo blijf je aan staan. Zelfs rust nemen organiseer je met je hoofd en grote kans dat je daar een afgebakende tijdspanne voor hebt.

Lees je nog verder? Omdat je nieuwsgierig bent naar hoe het anders kan?
De ‘maar HOE dan?’ vraag nodigt uit een directe oplossing te formuleren, alsof er een rechtstreekse weg is naar hetgeen je voor ogen hebt.

De richting, de acties, het bewegen naar wat je graag wilt, ligt al in jezelf besloten. Je bent zelf je beste raadgever. De weg naar de antwoorden kan vrij gemaakt worden. En meestal is dat geen rechtstreekse lijn, maar vraagt dat een periode van bezinnen, ontdekken, uitproberen, spelen, stuntelen op nieuwe terreinen, voordat je je er comfortabel in voelt.

‘Jaahaa, bla bla’, zou nu een reactie van je kunnen zijn. Voor je afhaakt en overschakelt naar het volgende bericht, gun jezelf nog even deze mogelijkheid:

Natuurlijk is het lezen van een blog geen lifechanging actie.
Het werken met een goede coach aan je zijde is dat wel!
Iemand die volledig nieuwsgierig is naar jou. Jouw thema’s, dilemma’s, struggles, dromen. Iemand die je de juiste vragen stelt om je eigen antwoorden te vinden. Dichtbij, in contact, jou contact laat maken met de paadjes in jezelf die een beetje dichtgeslibt zijn. Iemand aan je zijde die je helpt openen, verwonderen, inzien en aanpakken. Precies op de manier die werkt voor jou, die aansluit bij wie jij bent en hoe jij graag in contact staat.

Wil jij dat ook? Stuur me een direct bericht en ik bel je voor een gratis kennismaking.